Multifokális lencsék

ZEISS Progressive

ZEISS Progressive Precision Plus

ZEISS Progressive Precision Plus

Szemre és keretre optimalizált

 

Precíziós szemüveglencse bármilyen keretben az Adaptation Control® Technológiának és a FrameFit+® Technológiának köszönhetően.

ZEISS Progressive Precision Pure.

Tiszta látás tökéletesebb teljesítménnyel a digitális világban.

ZEISS Progressive Pure

Mai világunk egyik legfőbb irányzata a digitális eszközök egyre növekvő jelenléte. Az utóbbi néhány évben a számítógépek, mobiltelefonok és tabletek beépültek üzleti életünkbe és a mindennapjainkba is.


Az emberi szemnek minden eddiginél komolyabb kihívásokkal kell szembenéznie.

Amikor digitális készülékeket használunk az olvasótávolság rövidebb, mint a könyveknél vagy más nyomtatott anyagoknál. A szemmozgás egész nap gyors és dinamikus közelről távolra és vissza. Ezt figyelembe kell venni, ha nem akarjuk szemünket megerőltetni és kifárasztani és el akarjuk kerülni a természetellenes fej- és testtartást.

A ZEISS Progressive Precision Pure megfelel a digitális eszközöket használó viselők vizuális elvárásainak

ZEISS Progressive Precision Superb

ZEISS Progressive Precision Superb

Szemre, keretre és arcra optimalizált

FaceFit® Technológiával a viselő arcának anatómiájához igazodva.

Precíziós szemüveglencse bármilyen keretben.

Mindennapjaink számos befolyásoló tényezője között a divat is rohamosan változik. A keretdivat is lépést tart ezzel a változással, így egyre új stílusok, méretek és formák jelennek meg.


Az emberi szem olyan kihívásokkal szembesül, mint korábban soha

A kutatások szerint a vásárlók először keretet választanak, és csak azután lencsét. De nem minden progresszív szemüveglencse illik bele minden keretbe, így vagy a keretválasztásunknak vagy a látásunknak kell korlátokat szabnunk. A progresszív szemüveget viselők 50%-a tapasztalatból tudja, hogy a keretválasztásnak vannak korlátai.* A keretdivatot követve a viselők gyakran váltanak kis formáról nagyra és vissza. A viselőnek a korábbi keretnél megszokott szemmozgáson is változtatnia kell, amikor eltérő méretű vagy formájú keret mellett dönt. Ezt figyelembe kell venni, amikor progresszív lencsét értékesítünk.

* 1 000 fogyasztót érintő külső piackutatás Németországban és az Egyesült Államokban (2014)

A ZEISS Progressive Precision Plus megoldást kínál a határtalan keretválaszték iránti igényre.

ZEISS Progressive Individual 2

ZEISS Progressive Individual 2

Szemre, keretre, arcra, a mindennapok fő tevékenységeire optimalizált

IndividualFit® Technológiával és Luminance Design® Technológiával személyre szabott, hogy minden egyedi igénynek megfeleljen

Személyre szabott, hogy minden egyedi igénynek megfeleljen.

Manapság egyre többen követnek az átlagostól eltérő, egyedi életvitelt. Ők természetesen megfelelő személyre szabott megoldásokat keresnek.
A szemre az egész ember részeként kell tekintenünk
Nincs két egyforma ember, és az egyének között nem csak anatómiai a különbség.

A stílus és a vizuális elvárások szorosan kötődnek az életstílushoz. A progresszív lencsének nem csak a viselő élettani sajátosságaihoz, hanem mindennapjainak fő tevékenységeihez is illeszkednie kell.
ZEISS Progressive Individual 2 erre a problémára kínál megoldást, amely bármilyen szituációban a legjobb természetes látást jelenti.